Drakter/klubbkolleksjon

ATF%20Foto%20Jakker%202%20IMG_1795.jpg

Når man representerer Asker Turnforening ved konkurranser eller andre sammenhenger skal man ha på seg konkurransedrakt og defileringsdress (bildet).

Betaling til kontonummer: 1503 75 89389, eller til Vips: 95429. Betalingsbekreftelse skal vises når drakt mottas.

(Se info om kjøp av defileringsdress under.)

TURNDRAKT JENTER

Turndrakt jenter kjøpes via vårt kontor i Askerhallen. Utsalgssted besøksadresse: Askerhallen, Bragesvei, Asker. Ta kontakt på e-post adm@askerturn.no for å melde ifra om at kjøp av drakt ønskes.

Turndrakt: kr. 450

Turndraktsett; turndrakt og shorts: kr. 600

TURNDRAKT GUTTER

Turndrakt gutter kjøpes via trener. Ta kontakt på e-post Alexander.Sunde@askerturn.no.

4-6 ÅR

Turndraktsett; singlet og shorts: kr. 600

Turnbukse: kr. 200

FRA 6 ÅR OG OPPOVER

Singlet: kr. 390

Shorts: kr. 250

Turnbukse: kr. 420

Fullt settsinglet, shorts og bukse: kr. 1070

DEFILERINGSDRESS

Nike Hettejakke, grå m/Asker Turnforening logo og trykk.

Nike Joggebukse, svart m/Asker Turnforening logo og trykk.

Defileringsdress og annet av klubbkolleksjon kjøpes på G-Sport, Asker.

Nike T-skjorte, hvit m/Asker Turnforening logo og trykk.

Nike treningsbag, svart m/Asker Turnforening logo og trykk.

AVTALE MED G-SPORT, ASKER

Asker Turn har inngått en avtale med G-SPORT ASKER som gir deg medlemsfordeler. Vennligst registrer deg i vedlagte link for å sikre at du får tilsendt gode tilbud og medlemsfordeler.

Som klubbkunde har du spesielle medlemsfordeler. Husk at ditt digitale medlemskort må fremvises når du handler for å få betingelsene.

G-sport vil invitere alle Asker Turnforening sine medlemmer til Handledager i løpet av året, med gode tilbud på klubbkolleksjon og annet av tilbudsvarer.