Kjære alle våre medlemmer. Vi ønsker dere alle en riktig god påske og håper det går bra med dere alle. Vi ser frem til at myndighetene vil tillate åpning av aktivitet igjen - og til da, ta godt vare på deg selv og dem du har rundt deg.

Riktig god påske til dere alle.

08.04.2020

Vi gjør oppmerksom på at vi per nå ikke har hørt om personer på kurs eller trening som er smittet av korona, MEN vi velger allikevel å AVLYSE ALLE våre partier.

Partiene vi holder stengt er følgende:

Gla` trimmen, RG akademiet, RG for alle, RG diamanter, RG perler, RG mini-rekrutt, apparatturn jenter krets 8-9 år, aspirant jenter og gutter, turn for alle, apparatturn jenter 8-10 år, bounce, gymX voksne, alle barnepartier som er på barneskolene; Heggedal, Rønningen, Jansløkka,Bondi og Borgen skole samt alle våre konkurransepartier.

Vi holder våre medlemmer fortløpende oppdatert, både her på hjemmesiden og via FB.

Vi ønsker alle en god helse, og at dere passer på hverandre med god håndvask og hygiene.

11.03.2020

I helgen reiste en stor del av askers RG-jenter på konkurranser, både innlands og utenlands.

To av jentene våre var med landslaget på konkurranse i Bucuresti.

Vi hadde 8 jenter på konkurranse i Bulgaria, og to rekrutter i Stavanger.

24.02.2020
- Eir Helena B. Gimse

Asker presenterte 82 program på teppet da Straen Turnforening, arrangerte årets andre Norges-cup i helgen.

03.02.2020
- Eir Helena B. Gimse

Påmelding til VÅRENS partier for turnaktiviteter er nå klart for påmelding. Se under for link til påmelding

Hilsen Monica

21.01.2020
- MonicaPfeuti
Sesongens første Norges-cup ble arrangert i Njårdhallen denne helgen.
Vi er stolte av mange gode prestasjoner av Askerjentene.

Alle internasjonale klasser på en helg, betyr mange timers konkurranse, og mange aktive i sving.
21.01.2020
- Eir321

Vi starter opp i uke 3. Her tilbyr vi trening i rytmisk gymnastikk for 1-2 klasse og 3 - 5 klasse på Billingstad skole.
Dette er et unikt tilbud til deg som holder til ved Billingstad, om å få lære mer om verdens vakreste idrett

14.01.2020
- Eir Helena B. Gimse

Vi tilbyr trening for jenter som er interessert i rytmisk gymnastikk rett etter skoletid. RG-akademiet starter etter høstferien og følger skoleruta. Akademiet er åpent tirsdager og torsdager 13.30-16.30 for jenter i 1.-5. klasse. Vi er i Askerhallen.

07.01.2020
- ATFmonicahs

Vi tar imot barn på de åpne treningspartiene hos Asker turnforenings RG-gruppe.
Et flott tilbud til nybegynnere og de som har trent litt!

04.12.2019
- Eir Helena B. Gimse
Verdensmesterskapet i rytmisk gymnastikk har nå gått mot slutten. Jentene har jobbet hardt og målrettet for dette høydepunktet i sesongen. De kan nå ta med seg mange gode erfaringer hjem i kofferten.

19.09.2019
- Eir Helena B. Gimse
Utøvere og trenere opplevde energi, kreativitet og en enorm kunnskap i Askerhallen!

30.11.2018
- Bente Bjanes

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket