Fantastisk sesongstart av RG-jentene våre!

Sesongens første Norges-cup ble arrangert i Njårdhallen denne helgen.
Vi er stolte av mange gode prestasjoner av Askerjentene.
 
Alle internasjonale klasser på en helg, betyr mange timers konkurranse, og mange aktive i sving.
2020-01-21
Eir321
Fredag startet fint med juniorjentene i Nivå 5. Flott tredjeplass og pallen til Hedda som er i fin fremgang, flott individuelt come-back av Majka som ble nummer 5 og fin 8.plass til Amalie. 
Alle 3 jentene ligger dermed foreløpig innenfor kvalifiseringsgrensen til Norgesfinalen.
 
Lørdag fortsatte med junior nivå 6. Her ble det andreplass til Marie som strålte på teppet, Erle fikk en fin 5. plass, også gode plasseringer av Mathea nr 8, Emilie nr 10 og Sofia nr 12. 
Helene hadde ligget syk hele uken i forkant og måtte trekke seg fra konkurransen.
 
Dagen fortsatte med den gjeveste seniorklassen, nivå 8. Her ble det seier til vår Josse, tredjeplass til Ani.Kamilla som representerer Stavanger, men trener hos oss ble nr 2.  Jentene fulgte opp med 4. plass til førsteårs-senior Lotte, 5. plass til Marie,  8. plass til Selma, 10. plass til Eir Helena.
Naomi ble nr 13, Thea nr 14 og Josefine nr 16. Fredrikke måtte avslutte konkurransen etter ett program på grunn av skade i ankelen. Vi er stolte av å ha så mange seniorjenter i denne klassen!
 
Duo/Trio-konkurransene er stadig mer populære, denne gangen stilte vi med Duoen Ane og Eir Helena, og Trioen Naomi, Karoline og Lisa fra Skjeberg.
Det ble seier til trioen Asker/Skjeberg etter to feilfrie kjøringer, mens Ane og Eir Helena ble nr 4 etter en uheldig førstekjøring.
 
Dagen ble avsluttet med senior tropp, der troppen vår var klart best i begge program. Ballprogrammet ble belønnet med hele13.45, noe vi er veldig fornøyd med så tidlig i sesongen.
Gratulerer til; Josefine, Eir Helena, Thea, Andrea og Mathilde, og til trener Krisi!
 
Søndag var satt av til yngre junior, og vi hadde med Rebekka og Celina i Nivå 3. Rebekka kjørte fint og fikk en flott andreplass. Celina var litt uheldig i tau, men gjennomførte fint i køller der hun ble nr 6, og det ble 10. plass sammenlagt.
 
Vi fortsatte med jentene i Yngre junior nivå 4. Her ble det dobbeltseier til Asker, med Mathilde helt på topp, og Malena på en flott andreplass.
Madelen, Michelle og Aurora debuterte også fint som juniorer og ble nr 8, 9 og 10.
 
Juniortroppene var våre siste ut i konkurransen. Her er det spennende mellom alle troppene. Tropp 1 var max uheldig med sine kjøringer, knute og klikk medførte store feil i utførelse. Tropp A hadde også en knute i første kjøring, mens andre omgang ble gjennomført veldig bra. Det ble seier til tropp A, og fjerdeplass til tropp I.
Gratulerer til : Hedda, Majka, Amalie, Embla og Hilvi og trener Katrine.
 
Dette var første kvalifisering til nordisk for duo/trio og tropper, mens det var andre kvalifisering for de individuelle jentene. Nå er det bare å jobbe og stå på videre!
 
Vi gratulerer med gode resultater og Lykke til fremover!

Kalender

Februar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket