kfieldha

Glade RG dager 2021 er historie.

Sportslig sett er vi stolte over at vi har kommet ut av pandemien med ganske gode resultater.

FREDAG:

I senior nivå 8 dominerte vi fullstendig! De 6 første plassene gikk til Asker! Hurra for Josse, Freddy, Ani, Lotte, Marie, Josefine, dette var skikkelig gøy!!

Seniortroppen kjørte godt i begge program og tok 2 gull. Gøy å endelig se dere sammen på teppet!

Dette lover godt foran NM i Njårdhallen 1.-3. oktober.

LØRDAG:

I Askerhallen dominerte Olava Nivå 4 (yngre junior) der hun tok en klar seier.

I nivå 5 ble det 3. plass til Hedda og 5. plass til Aurora, gode resultater også i denne klassen!

I Nivå 6  (junior internasjonal klasse) tok Mathilde en like klar seier, mens søstrene Mathea og Malena fulgte opp med 4. og 5. plass, Lagseieren var dermed sikret i denne klassen.

I Leikvollhallen var det rekruttenes tur, i Nivå 1 (de yngste) ble det litt småfeil blandt våre men laginnsatsen var super.

Jentene fikk med seg gode erfaringer fra det å konkurrere på ordentlig! Alle 5 inn på den øverste halvdelen av resultatlisten lover godt for fortsettelsen.

I Nivå 2 tok vi 2. 3. og  7. plass med  Josefine, Olivia og Holly! Gratulerer til dere!

I Holmenhallen var det mini-rekruttenes tur! Våre jenter var supersøte i rosa klubbdrakter, to flotte tropper og mange fine individuelle program!

Det var spennende med konkurranse!

SØNDAG:

Grytidlig søndag startet Ellen sin konkurranse i Rekrutt 12 år divisjon A i Holmenhallen, hun gjennomførte supert og tok en klar seier i denne klassen! Gratulerer !!

I Leikvollhallen var det Linea som skulle redde Askers ære i Junior divisjon B. Det klarte hun flott og vant klassen med over 30 deltagere! Gratulerer !

Senere på dagen var duket for duo/trio junior.

Selv med minimale forberedelser ble det seier til Aurora, Embla og Linea og en fin tredjeplass til Olava og søstrene Andersen!

I duo mix ble det 5. plass til Emilie og Celina, gratulerer!

I Askerhallen deltok Hilvi og Embla i junior divisjon A. Det ble supre resultater med seier til Hilvi og andre plass til Embla, gratulerer !

Senere på dagen var det rekrutt finaler og der fikk vi mange gode resultater av våre jenter:

TAU: Gull til Arianna, Sølv til Danielle og bronse til Elena,

RING: Sølv til Danielle, bronse til Arianna og 5. plass til Elena.

BALL: Gull til Josefine og bronse til Olivia

KØLLER: Sølv til Josefine og bronse til Holly

VIMPEL: Sølv til Olivia og bronse til Josefine

FRITTSTÅENDE:Gull til Josefine, sølv til Olivia og 6. plass til Holly

Flott innsats, jenter!!

Rekrutt troppen vår med 5 2010 jenter viste gode takter på teppet. De vant soleklart både program med ball og program med frittstående.

Gratulerer til Guilia, Nora, Elena, Arianna og Danielle!

Korona satte en stopper for vår deltagelse i noen av klassene, men der vi var, der gjorde vi det godt!

Gratulerer til alle våre flotte gymnaster med supre resultater!!