Vi gjør oppmerksom på at vi per nå ikke har hørt om personer på kurs eller trening som er smittet av korona, MEN vi velger allikevel å AVLYSE ALLE våre partier.

Partiene vi holder stengt er følgende:

Gla` trimmen, RG akademiet, RG for alle, RG diamanter, RG perler, RG mini-rekrutt, apparatturn jenter krets 8-9 år, aspirant jenter og gutter, turn for alle, apparatturn jenter 8-10 år, bounce, gymX voksne, alle barnepartier som er på barneskolene; Heggedal, Rønningen, Jansløkka,Bondi og Borgen skole samt alle våre konkurransepartier.

Vi holder våre medlemmer fortløpende oppdatert, både her på hjemmesiden og via FB.

Vi ønsker alle en god helse, og at dere passer på hverandre med god håndvask og hygiene.

11.03.2020

Påmelding til VÅRENS partier for turnaktiviteter er nå klart for påmelding. Se under for link til påmelding

Hilsen Monica

21.01.2020