Konkurranseturn jenter

IMG_7192.JPG

Asker Turnforening sine konkurransepartier for jenter er delt inn i grupper på krets/regionalt nivå og grupper som trener mot/på nasjonalt/internasjonalt nivå. Alle våre konkurransepartier er lukkede grupper, og kan ikke meldes på uten tildelt plass på disse turnpartiene, med unntak av Apparatturn jenter Krets 8-9 år som er åpent konkurranseparti.

KRETSPARTIER

Kretspartiene er partier for dem som ønsker å trene flere ganger i uken og å være med på konkurranser. Det er trenerne som bestemmer hvem som er på hvilke gruppe ettersom hvordan treningens opplegg er. Gruppene er i hovedsak inndelt etter alder, og vil på trening bli tilpasset etter nivå.

Kretspartiene trener 3 eller 4 dager i uken.

TRENINGSTIDER VÅREN 2020

Apparatturn jenter Krets 8-9 år

Tirsdag kl. 18.45-20.00 (Holmenhallen)

Torsdag kl. 18.30-19.45 (Holmenhallen)

Søndag kl. 16.30-17.45 (Holmen Turnhall)

Oppstart f.o.m. uke 3 (tirsdag 14. jan.) t.o.m. uke 19 (10. mai.). Vinterferie uke 8. Påskeferie 6.-13 april (uke 16/17).

Apparatturn jenter Krets 10-11 år

Mandag kl. 15.45-17.30 (Holmenhallen)

Onsdag kl. 18.00-19.45 (Holmen Turnhall)

Torsdag kl. 18.00-20.00 (Holmen Turnhall/Holmenhallen)

Lørdag kl. 09.00-11.30 (Holmenhallen)

Oppstart f.o.m. uke 2 (mandag 6. jan.) t.o.m. uke 25 (tors. 18. juni.). Vinterferie uke 8. Påskeferie 6.-13 april (uke 16/17).

Apparatturn jenter Krets 12 år +

Mandag kl. 18.30-20.30 (Holmen Turnhall)

Tirsdag kl. 15.45-17.45 (Holmen Turnhall)

Torsdag kl. 16.30-18.30 (Holmen Turnhall)

Lørdag kl. 11.00-13.30 (Holmenhallen)

Se lenger ned for terminliste.

NASJONALE/INTERNASJONALE PARTIER

Apparatturn jenter Mini Rekrutt (6-8 år)

Dette er en satsningsgruppe for dem som ønsker å satse på turn og trene på et høyt nivå. I samråd med trener kan man få tilbud om å starte på denne gruppen hvis man er motivert til å prioritere det som forventes for å satse på dette nivået.

Apparatturn jenter Rekrutt

Apparatturn jenter Nasjonal

Apparatturn jenter FIG

DUGNAD ARRANGEMENT HØSTEN 2019

Unisport Fig 2 Turn kvinner - Asker

Torsdag 12. sept.
Fredag 13.
Lørdag 14.
Søndag 15.

KM og Kretserien Turn kvinner og menn - Asker

Fredag 1. nov.
Lørdag 2. nov.
Søndag 3. nov.

Glade Turndager 2019 - Asker

Lørdag 16. nov.
Søndag 17. nov.

Juleoppvisning 2019

Søndag 8. des.

TERMINLISTE OAGTK

KONKURRANSER HØSTEN 2019

KM og Kretserien Turn kvinner og menn - Asker (dag ikke avklart)

Lørdag 2. nov.
Søndag 3. nov.

Glade Turndager 2019 - Asker

Søndag 17. nov.
Kretsserie Turn kvinner - HSIL (dag ikke avklart)

Lørdag 23. nov.
Søndag 24. nov.

Juleoppvisning 2019

Søndag 8. des.

Turndrakter - klubbkolleksjon - defileringsdress

Se info for kjøp av turndrakt, klubbkolleksjon og defileringsdress HER

PÅMELDING

di6Ra45i9%20Jpeg.jpg

Lukket parti betyr at det er satt krav til forkunnskaper/ferdigheter for at medlemmer skal kunne være med. Det er kun Hovedtrener og koordinator for Turn kvinner som kan legge til medlemmer i lukkede partier.

STED

Holmen Turnhall og Holmenhallen (Holmen fjell-/idrettshall)

adr. Vogellund 20, 1394 Nesbru, Asker

FbInsta%20icon%20ATF%20Jpeg.jpg

Følg oss på Instagram og Facebook.

Grasrotandelen_logo_RGB%20Jpeg.jpg

Grasrotandelen Norsk Tipping

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 5 prosent av din spilleinnsats til den grasrotmottakeren du velger - uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Asker Turnforening.

Slik støtter du Asker Turnforening med din Grasrotandel

Send SMS "Grasrotandelen 974375397" til 2020 eller registrer deg på Norsk Tipping sin hjemmeside via denne linken.

Takk for din støtte!

Hovedtrenere

Crina Pruice er hovedtrener i ATF for Turn kvinner.

Alexander Sunde er hovedtrener i ATF for Turn menn.

Koordinator og Sportslig ansvarlig

Alexander Sunde er koordinator og sportslig ansvarlig for Turn kvinner og Turn menn i Asker Turnforening og kan kontaktes for spørsmål og administrering: Alexander.Sunde@askerturn.no